DÖK vezetők bemutatkozása

   Második éve vagyok a diákönkormányzat megválasztott vezetője. Ez alatt az idő alatt igyekeztem a meglévő hagyományokat kicsit felfrissíteni, illetve újakat teremteni.
   Úgy gondolom, hogy a diák élet fellendítésében elért sikereinkhez a segítő tanárok munkája is hozzájárult. Véleményem szerint a diákok egy része kellően nyitott az újításokra, ezért igyekszünk minden lehetőséget megragadni, hogy új, kreatív programokat hozzunk létre.

Lukács Krisztina
DÖK-elnök    


   2013 szeptembere óta több kollégámmal, leginkább Garamvölgyi Attilával, és Somogyi Zsuzsával közösen segítjük a diákönkormányzat munkáját.
Elődeink több olyan hagyománnyá vált diákrendezvény felett bábáskodtak, pl. a gólyaprogramok vagy a Kozma-nap, amely azóta is a legkedveltebb események közé tartozik.
   A 2013 óta rendszeressé vált papírgyűjtésekkel megteremtettük a DÖK anyagi alapját, a Kozma-fakupáért folyó versennyel pedig bevezettünk egy egész tanéven keresztül tartó osztályok közötti versenyt.
   A legbüszkébb arra vagyok, hogy jelenleg a diákönkormányzatnak olyan kreatív és öntevékeny vezetősége ill. tagjai vannak, akik képesek a diákságot aktivizálni.

Torma Éva
DMSP  
2017.12.15.
Cím: 1041 Budapest, Deák Ferenc u. 40. Tel.: +36 1 369-62-41
arculat: Zsankó László
programozás: Szakács Zsolt /fr.:03.09./

-- oldaltérkép --mt: 572